Ervaringen

Mirjam Pappot: “Na een periode van (te) weinig bewegen door hardloopblessures, ziekte en behandeling was ik mijn fitheid kwijtgeraakt. Met de persoonlijke begeleiding van Gerben Hierck heb ik na 6 maanden fitness training deze volledig terug gekregen. En meer…., ik ben nu krachtiger, beter geproportioneerd en kan weer hardlopen met plezier. Zijn vakmanschap, enthousiasme en energie zorgden ervoor dat ik stap voor stap mijn doel behaalde. In plaats van een “must” maakt hij van trainen iets persoonlijks. Krachttraining is leuk! met Gerben Hierck.”

Lieke Klaus: “Na minder dan een half jaar trainen heb ik grote stappen gemaakt. Zowel met de krachttraining, als op de BMX, waar het allemaal om draait. Wij zijn heel gericht gaan trainen waardoor ik nu al mijn niveau van vóór mijn schouderblessures heb overtroffen”.

Yvonne van den Burg : “Toen ik met Gerben sprak over personal training en mijn doel om eindelijk echt te gaan afvallen, was ik erg sceptisch en daarom zou ik maar een paar weken met hem gaan trainen. In 9 maanden tijd heb ik mijn levensstijl en eetstijl echt omgegooid met als resultaat: 12 kilo minder gewicht, een mooier figuur, meer energie en zelfs plezier in sporten (als je me kent weet je hoe raar dat klinkt uit mijn mond)! Gerben had vanaf het begin vol vertrouwen en kan dat overbrengen, door mij kleine stapjes te laten zetten had ik niet door dat dit uiteindelijk grote stappen werden. Trainen met hem is pittig en verslavend maar vooral ook gezellig (niet onbelangrijk). Hij weet wat hij doet: als hij zegt dat je iets kan, dan is dat altijd zo! Ik kan trainen met hem alleen maar iedereen aanraden! (75 kg en still counting)

Bernadette Meurs: Foto’s zeggen soms genoeg……

Juli 2012

juli 2012

31 december 2013

31 december 2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nico Klein Nulent: “Al lange tijd zat ik niet goed in mijn vel. Advies is dan altijd om meer te gaan bewegen. Dat ben ik gaan doen. Toch vond ik dat niet genoeg en zocht naar een manier om mijn energie over de hele dag meer in balans te krijgen. In die zoektocht kwam ik Gerben tegen. Hij stelde mijn hormoonprofiel op, gaf me voedingstips en stelde een aantal voedingssupplementen voor. Daarnaast startten we met trainingen. Tijdens de trainingen maar ook daarbuiten ontdekte ik pas echt wat ‘personal training’ in hield. Personal betekent bij Gerben dat hij niet alleen aandacht heeft voor je fysieke gesteldheid maar ook voor je mentale gesteldheid en de verbinding tussen beide. Dit brengt me en heeft me enorm veel gebracht. Daarnaast is Gerben iemand die merkbaar goed in zijn vel zit, in balans is en de dingen doet waar zijn passie ligt. Ik ben Gerben dankbaar. Mede dankzij hem ben ik uit mijn dip, vind ik sporten superleuk om te doen. Ik deed al aan verschillende runs mee, heb de nautische mijlen gezwommen en volbracht mijn eerste 1/8 triathlon! Wie had dat ooit gedacht? Ik niet in ieder geval. Ik ga nu op voor de 1/4 triathlon… natuurlijk met Gerben als coach!”

Bookmark/FavoritesFacebookTwitterGoogle+PinterestLinkedInDelen

Reacties zijn uitgeschakeld.