Personal training

Personal betekent bij Ga! ook echt persoonlijk. Dus naast mijn betrokkenheid bij jou als persoon en jouw proces, zal ik ook alles inzetten om het traject voor jou zo optimaal mogelijk te maken. Met mijn kennis van trainen, mylogenics™ en voeding gecombineerd met jouw informatie kunnen we jouw traject zo optimaal mogelijk opzetten en aanpassen waar nodig.

Wat voor de ene persoon werkt betekent niet dat dat voor een ander ook werkt. Elk lijf reageert anders op prikkels. Vele factoren zijn hiervoor verantwoordelijk. Onder andere wanneer je van nature meer een explosieve sporter (fast-twitch) bent dan heb je een heel ander type training nodig voor een bepaald doel als een duursporter (slow-twitch) voor het behalen van datzelfde doel. 

Er zijn vele mogelijkheden! Van 1 keer per 4-6 weken begeleiding met op maat gemaakte schema’s tot elke training begeleid, tot een enkele techniek training, tot een traject tot een bepaalde wedstrijd etc. Wil je weten wat voor jou mogelijk is? Neem dan contact op!

 

Bookmark/FavoritesFacebookTwitterGoogle+PinterestLinkedInDelen

Reacties zijn uitgeschakeld.